Hyvää tietoa kuntokeskustoiminnasta

Kansainvälinen kuntokeskusjärjestö IHRSA julkaisi kaksi raporttia, jotka antavat hyvää taustaa kuntokeskustoiminnan arvioinnille. IHRSA Global Report on heidän tiedon tuottamisen ehdoton kulmakivi antaen hyvän kuvan maailmanlaajuisesti kuntokeskustoiminnan kehityksestä. Tuote on ladattava pdf.

Toinen uusi raportti on 2022 IHRSA Health Club Consumer Report. Julkaisu tarjoaa tietoa demografioista ja kuntoilijoiden aktiivisuudesta niin liikuntakeskuksissa, kuntosaleilla kuin studioissa. Myös tämä raportti on saatavissa pdf-latauksena. Raportin tuottamista on sponsoroinut Optum Health Solutions.

Vaikka maailmanlaajuisesti liikuntatoimialalla on edelleen häiriöitä, lupaavat tiedot ja trendit antavat toiveita tulevaisuuden suhteen. IHRSA:n osana toimivan Physical Activity Councilia tekemän tutkimuksen mukaan vuonna 2021 yli yksi viidestä amerikkalaisesta (21,8 %) kuului kuntoklubiin tai -studioon, yhteensä 66,5 miljoonaa yli 6-vuotiasta kuluttajaa. Tämä merkitsee 3,8 prosentin kasvua kahden viime vuoden aikana, mikä on osoitus liikuntatoimialan tärkeydestä. Se on vahva osoitus klubien ja studioiden arvosta, yhteisön tärkeydestä, henkilökohtaisen opastuksen laadusta ja paikan päällä tapahtuvan kokemuksen laajasta tarjonnasta.

Vuoden 2022 IHRSA Global Report heijastaa kaikkea, mitä globaali terveys- ja kuntoiluala on kokenut viimeisen kahden vuoden aikana ja kuinka se rakentaa valoisampaa, yhtenäisempää ja aktiivisempaa tulevaisuutta.

-Tämän vuoden painos sisältää useita merkittäviä saavutuksia, mukaan lukien Global Health & Fitness Alliancen (GHFA) vaikutusvallan lisääntyminen, jatkuva toipuminen maailmanlaajuisesta pandemiakriisistä, lukuisat fuusiot ja yritysostot, jotka ravistivat alaa, ja muut ongelmat, jotka koettelivat kuntoalan ammattilaisia ​​ja yrittäjiä ympäri maailmaa, yhteenvetää CBI-lehden päätoimittaja Jim Schmaltz.

Raportti on jaettu neljään osaan:

  1. "Toimialan yleiskatsaus" -osiossa korostetaan tärkeitä uutisia kuluneelta vuodelta sekä alan asiantuntijoiden ja johtavien klubien toimijoiden näkemyksiä alan alkaessa normalisoitua, sekä erityinen kunnianosoitus edesmenneelle Tyynenmeren alueen IHRSA:n edustajalle John Holsingerille.

  2. "Tutkimus"-osiossa korostetaan maailmanlaajuisen kuntoilualan merkittäviä taloudellisia panoksia. Deloitten tuottamalla ensimmäisellä edunvalvontaraportilla nähdään, miten kuntokeskukset toipuvat pandemiasta ja arvioidaan   julkisesti noteerattujen kuntoyritysten suorituskykyä.

  3. "Yritysprofiilit" -osio tuo esiin johtavat kuntoklubiyritykset ympäri maailmaa.

  4. "Kumppaniprofiilit" -osiossa on innovatiivisia kuntoilualan toimittajia, joiden tuotteet ja palvelut auttavat klubien toimijoita palvelemaan jäseniään ja yhteisöjään.

 

 

Vuoden 2022 IHRSA Health Club Consumer Report tarjoaa syvällisen katsauksen USA:n aktiivisiin kuluttajiin, erityisesti niihin, jotka käyttävät kuntoklubia, kuntosalia tai studiota. Nämä tiedot tarjoavat omistajille ja operaattoreille, tavarantoimittajille ja kuntoalan ammattilaisille merkittäviä näkemyksiä nykypäivän kuluttajien ja jäsenten käyttäytymisestä.

 -Toimialamme on vahva ja tehokas jäsentemme ja heidän tarjontansa moninaisuuden ansiosta. Vuoden 2022 IHRSA Health Club Consumer Report luotiin tarjoamaan yksiin kansiin koottu tietopankki kuntoklubien ja -studioiden toimijoille, tavarantoimittajille, kuntoalan ammattilaisille ja kolmansille osapuolille, jotta he ymmärtäisivät paremmin kuluttajien käyttäytymisen, väestörakenteen ja kuntoilutrendit, sanoi IHRSA:n toimitusjohtaja Liz Clark.

COVID-19-pandemian iskemisen jälkeen terveys- ja liikuntatoimiala on kokenut jatkuvan muutoksen ja taistellut pysyäkseen hengissä ja merkityksellisinä. On selvää, että aktiivinen väestö ei voi luopua henkilökohtaisesta kuntoilurutiinistaan ​​– vuonna 2021 enemmän kuin yksi viidestä amerikkalaisesta kuului kuntoklubiin tai kuntostudioon, yhteensä 66,5 miljoonaa kuusivuotiasta ja sitä vanhempaa kuluttajaa. Nämä tiedot osoittavat 3,6 prosentin kasvua viimeisen kahden vuoden aikana ja kuluttajien tarpeen tuntea olevansa osa yhteisöä.199

Raportista selviää:

  • suosittuja kuntoilulaitteita ja aktiviteettityyppejä,

  • jäsenyyden keskimääräiset kustannukset,

  • kuinka usein kuluttajat ja jäsenet vierailevat liikuntapaikoissa,

  • halutuin kuntokeskustyyppi ja paljon muuta.

 

Tietojen syvällisempi tarkastelu korostaa tiettyjä väestöryhmien suuntauksia, kuten:

  • sukupuoli,

  • Ikä/koulutus,

  • Kotitalouksien tulot ja

  • Rotu/etninen alkuperä.

Vuonna 2021 Sports Marketing Surveys USA teki 18 000 online-haastattelua valtakunnallisen otoksen kanssa vähintään 6-vuotiaista henkilöistä. Tämä raportti keskittyy aktiiviseen kuluttajaan ja jäseneen – eli henkilöön, joka on käyttänyt kuntoklubia ja/tai kuntosalia viimeisten 12 kuukauden aikana

Raportit voi ladata osoitteesta https://www.ihrsa.org/resources-publications/

IHRSA Global Report on jäsenille ilmainen ja ei-jäsenelle $149.95 .2022 IHRSA Health Club Consumer Report on samoin jäsenille ilmainen ja muille $199,95.

Previous
Previous

Eleiko laajenee 18 000 neliömetrin logistiikkakeskuksella

Next
Next

Connected Health & Fitness 2022 Europe Summit torstaina