Eleiko laajenee 18 000 neliömetrin logistiikkakeskuksella

Erik Blomberg, Eleikon toimitusjohtaja

Uusi rakennus tukee jatkuvaa kasvua ja lisää palvelua ja lupaa parempaa kokemusta Eleikon asiakkaille.

Tarkkuusvalmistettujen voimalaitteiden alan johtava Eleiko ottaa uuden logistiikkakeskuksen valmistuttua suuren askeleen oikeaan suuntaan tukeakseen pitkän aikavälin kasvustrategiaansa.

-Tuotantokapasiteetin lisääminen Halmstadissa ja logistiikan optimointi on keskeistä jatkuvalle kasvullemme ja tavoitteellemme toimittaa ensiluokkaisia ​​vahvoja tuotteita ja palveluita. Toimitilan laajentaminen on tärkeä osa Eleikon kehitystä ja mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden huomioimisen entistä paremmin – nyt ja tulevaisuudessa. On myös ilahduttavaa, että voimme investoida tavalla, joka on linjassa kestävän kehityksen työmme ja vahvemman maailman rakentamisen visiomme kanssa, sanoo toimitusjohtaja Erik Blomberg.

Eleikon uusi logistiikkakeskus on moderni, ympäristösertifioitu rakennus, joka sijaitsee Halmstadin nykyisen pääkonttorin vieressä, jossa tuotantoa ja varastointia on ollut aiemminkin. Laajennettu toimitila tukee Eleikon strategisia prioriteetteja nostaa jatkuvasti palvelutasoa, lisätä tuotantokapasiteettia ja lyhentää läpimenoaikoja.

Laajennus kaksinkertaistaa yhtiön nykyisen tuotantoalueen ja mahdollistaa siten oman tuotannon lisäämisen, mikä on yksi Eleikon keskeisistä kestävän kehityksen hankkeista. Valmistuva logistiikkakeskus yhdessä nykyisen toimiston ja tuotannon kanssa työllistää runsaat 100 työntekijää, mikä on puolet Eleikon globaalista työvoimasta.

Eleikon pääkonttori ja tehdasalue

Logistiikkakeskus on virstanpylväs Eleikon laajassa vastuullisuustyössä. Uusi laitos on Ruotsin vihreän rakennusneuvoston hopeasertifioitu, ja se on ensimmäinen alueella, joka saa tämän nimityksen. Sertifiointi vahvistaa, että Eleiko on suunnitellut, rakentanut ja käyttänyt rakennuksen kestävästi.

Jatkuva globaali kasvu

Eleiko jatkaa kasvuaan maailmanlaajuisesti. Vuonna 2021 se muutti Yhdysvaltojen pääkonttorin Chicagosta Austiniin ja loi logistiikkakeskuksen Pohjois-Amerikan markkinoille. Austinissa pääkonttoriaan pitävä Eleiko kolminkertaistaa varastokapasiteettinsa ja laitos on moderni logistiikkakeskus nopeampaa tilausten käsittelyä, joustavampia toimituksia, laadunvalvontaa, toimistoja, varastoa ja maailmanluokan urheilukeskusta varten.

 

Lähde: Sweaty Business

Previous
Previous

Vuoden yrittäjiä

Next
Next

Hyvää tietoa kuntokeskustoiminnasta