Ironfit Ab & Core -lankutuslaite

Jutellessani Ironfitin Mika Forströmin kanssa, hän kertoi uuden laitteen suunnittelun lähteneen käyntiin omasta tarpeesta: lankuttaminen siirtyy pitempään lankutettaessa enemmän kestävyysliikunnan puolelle kuin voimaliikkeeksi. Mika halusi lisää vastusta, jonka huomioiminen omatoimisessa treenissä on hankalaa – ainakin miehille. Näin syntyi idea uudesta laitteesta: Ironfit Ab & Core -lankutuslaite.

Pitempiaikaisen googlettamisen jälkeen Mika ei ole löytänyt markkinoilta vastaavaa tuotetta – mikä kylläkin voi olla olemassa.

Mikan oma kommentti laitteen tuomasta treenituntumasta oli, että se tuo mukavan kiristyksen alavartalon lihaksiin samalla ollen tehokas keskivartalon treeniväline.

 

Tässä laitteen virallinen info:

Ironfit Ab & Core -lankutuslaite

Uutuuslaite, jota ei ole ennen nähty kuntoilulaitemarkkinoilla. Ironfit Ab & Core laite, jolla lankutus nostetaan uudelle tasolle ja kehityksen tielle. Vastusta lisäämällä saadaan lihaksille niiden tarvitsema kehityssuunta.

Lankutus on loistava harjoite keskivartalon syvien lihasten harjoittamiseen. Se vahvistaa vatsalihasten lisäksi selkärangan tukilihaksia ja lantionpohjan lihaksia sekä lankutus parantaa ryhtiä. Ironfitin Ab & Core laitteella lankutusta voidaan harjoittaa progressiivisesti, eli vastusta kasvattamalla, jolloin lihakset kehittyvät nopeammin. Laitteella voidaan harjoittaa myös sivuttaisessa asennossa, jolloin harjoitteen pääpaino keskittyy enemmän vinoihin vatsalihaksiin.


Laite on mallisuojattu.

Lisää infoa löydät www.ironfit.fi

 

Previous
Previous

SATS tuottaa ennätystuloksia - sekä taloudellisesti että kansanterveyden kannalta

Next
Next

Premier Global Event for Fitness Professionals Lissabonissa 17.–19. lokakuuta